ATELIER

BIJZONDERHEDEN-conceptstore is een verrassende winkel in een van de oudste en mooiste straatjes van Zwolle, de Papenstraat, tegenover museum de Fundatie.  Hier  vind je verrassende cadeaus, mooie woonaccessoires, unieke sieraden en bijzondere mode items. Een groot gedeelte van ons assortiment is handgemaakt!

In eigen ATELIER maken wij “bijzonderheden”, unieke handgemaakte producten.


MARION BOS heeft een passie voor textiel en hergebruik. De combinatie van oude, authentieke, doorleefde materialen, al dan niet in combinatie met mooie nieuwe stoffen en leer, levert wisselende producten en een verrassend assortiment op dat in de winkel te bewonderen is, zoals tassen, schorten, poefs en mooie kussens.

RIAN BONGERS heeft een passie voor sieraden en heeft enkele jaren geleden de fijne kneepjes van het vak goudsmeden aan de Vakschool Schoonhoven geleerd. Haar collectie onder de naam SierGoed.com kun je zien in de winkel en op de site van BIJZONDERHEDEN. Veel oorbellen maar ook ringen, colliers en mooie hangertjes. Vaak van zilver met mooie parels of prachtige edelstenen. Ook kun je samen met haar een sieraad(laten) ontwerpen die geheel naar je eigen wens gemaakt wordt.

Zowel Marion als Rian zijn echt vakmensen. Met hun brede expertise ontwikkelen ze ook graag unieke producten. Heb je iets gezien op de site, dat je op een idee heeft gebracht? Of heb je een ander verzoek neem gerust contact op met Marion of Rian.