ATELIER

Vanuit een gezamenlijke achtergrond (HTS Textiel), interesse voor mooie producten en deelnemer te zijn geweest in atelierwinkel Bijzonder-Heden, hebben wij deze WINKEL per 1 juli 2018 overgenomen en zijn wij verder gegaan als BIJZONDERHEDEN-conceptstore. In deze verrassende winkel in een van de oudste en mooiste straatjes van Zwolle, de Papenstraat, tegenover museum de Fundatie vind je verrassende cadeau’s, mooie woonaccessoires en bijzondere mode items.

In eigen ATELIER maken wij “bijzonderheden”,unieke handgemaakte producten.


MARION BOS heeft een passie voor textiel en hergebruik. De combinatie van oude, authentieke, doorleefde materialen, al dan niet in combinatie met mooie nieuwe stoffen en leer, levert wisselende producten en een verrassend assortiment op. Zoals tassen, schorten, poefs en mooie kussens. Voor meer gerealiseerd werk bezoek haar website: www.zitiz.nl of kijk op de site bij BIJZONDERHEDEN en ZITIZ.

RIAN BONGERS heeft een passie voor sieraden en heeft enkele jaren geleden de fijne kneepjes van het vak goudsmeden aan de Vakschool Schoonhoven geleerd. Haar collectie kun je zien in de winkel en op de site van BIJZONDERHEDEN. Veel oorbellen maar ook ringen, colliers en mooie hangertjes. Vaak van zilver met mooie parels of prachtige edelstenen. Ook kun je samen met haar een sieraad(laten) ontwerpen die geheel naar je eigen wens gemaakt wordt.

Zowel Marion als Rian zijn echt vakmensen. Met hun brede expertise ontwikkelen ze ook graag unieke producten. Heb je iets gezien op de site, dat je op een idee heeft gebracht? Of heb je een ander verzoek neem gerust contact op met Marion of Rian.